Sistemul LaunchPort

LaunchPort este o modalitate revoluționară de montare și încărcare a iPad Mini practic în orice loc în casă (birou). Sistemul LaunchPort constă dintr-un manșon și o stație.

Sleeve-ul Launchport AM.2 se potrivește perfect cu dispozitivul iPad Mini, iar stația este montată convenabil pe un perete sau așezată pe o suprafață adecvată, cum ar fi biroul, contorul de bucătărie sau o masă laterală.

LaunchPort utilizează inducția, ceea ce înseamnă că va începe încărcarea imediat ce manșonul intră în contact cu stația, fără a fi nevoie să conectați cablurile. Manșonul se montează printr-un magnet puternic, ceea ce înseamnă că acesta este bine fixat pe suprafața peretelui sau a bazei, dar poate fi îndepărtat atunci când exerciți puțină putere pentru a dezactiva magneții.

Magneții sunt integrați în manșon și suficient de puternici pentru a-l susține de o suprafață metalică plană, cum ar fi un frigider sau un cadru metalic.

Este nevoie de aproximativ 4 ore pentru a încărca un iPad Mini de la 0-100%.

Launchport AM.2 Sleeve

Acest manșon este compatibil cu generația iPad Mini de generație 1 (2012), 2 (2013) și 3 (2014) și oferă un nivel suplimentar de protecție.

Pentru alte modele, dimensiuni si preturi te rugam sa ne contactezi!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

IPort LaunchPort AM.2 Sleeve

  • Producător: IPort
  • Cod produs: AM.2-Sleeve
  • Disponibilitate: 1
  • 217,08€

  • Fără TVA: 182,42€

Toate imaginile au caracter informativ si pot diferi fata de produs.

0 opinii / Spune-ţi opinia


Etichete: IPort