Launchport - Hold - Charge - Protect

Sistemul LaunchPort

LaunchPort este o modalitate revoluționară de montare și încărcare a iPad-ului practic peste tot în casa dvs. (birou). Sistemul LaunchPort constă dintr-un manșon și o stație.

Manșonul se potrivește perfect cu iPad-ul, iar stația este montată pe un perete convenabil, amplasat pe o suprafață adecvată, cum ar fi biroul, contorul de bucătărie sau o masă laterală.

LaunchPort utilizează iPad-ul prin încărcarea inductivă. De îndată ce un manșon este montat la o stație de încărcare începe imediat, fără fire sau cabluri. Magneții sunt utilizați pentru a monta un iPad-in-Sleeve la o stație. Deoarece magneții se află în interiorul manșonului, îl puteți monta și pe orice suprafață metalică. După ce a spus că poate fi îndepărtat atunci când exerciți puțină putere pentru a dezactiva magneții.

Magneții sunt integrați în manșon și suficient de puternici pentru a-l susține de o suprafață metalică plană, cum ar fi un frigider sau un cadru metalic.

Este nevoie de aproximativ 4 ore pentru a încărca un iPad de la 0-100% folosind sistemul Launchport.

Launchport BaseStation

Launchport BaseStation vă permite să montați iPad-ul într-un top de table pentru a fi folosit și încărcat. Nodul de montare și încărcare de inducție asigură un punct de conectare pentru o manșon. Fabricat cu un finisaj din aluminiu anodizat din argint, BaseStation arată excelent cu toate produsele Apple.

Pentru o nouă opțiune de culoare, acum avem și o versiune neagră elegantă. Inițial destinat exclusiv pieței americane, cu toate acestea am reușit să obținem o ofertă limitată.

Specificatii tehnice:

  Mărimea:
 • lungime 5,95 "(151 mm)
 • lățime 5,0 "(127 mm)
 • înălțime 4,46 "(113,3 mm)
  Greutate: 1,86 kg
  Alimentare: Intrare 15V 2A DC

Pentru alte modele si preturi va rugam sa ne contactati!


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

IPort Lounchport BaseStation

 • Producător: IPort
 • Cod produs: Lounchport-BaseStation
 • Disponibilitate: 1
 • 326,16€

 • Fără TVA: 274,08€

Toate imaginile au caracter informativ si pot diferi fata de produs.

0 opinii / Spune-ţi opinia


Etichete: IPort