IPort Surface Mount

Integrați cu eleganță iPad-ul pe orice suprafață.

iPad este peste tot, în afaceri și case. Există acum mii de dispozitive inteligente care vă ajută să vă faceți viața mai bună ca încuietori ușoare inteligente, iluminare inteligentă și chiar sisteme digitale de muzică. Toate aceste dispozitive prind viata prin ecranul iPad unde le poti controla dupa cum doresti. Noi credem că ar trebui să existe o modalitate ușoară de a plasa iPad-ul pe un perete, făcându-l întotdeauna încărcat și întotdeauna disponibil. Transformați-vă iPad-ul într-un controler tactil inteligent cu Suprafață de montare: cadrul elegant care vă permite să integrați iPad pe orice suprafață. Aflați mai multe vizionând videoclipul de mai jos.

Faceți cunoștință cu cea mai versatilă montare iPad din lume.

Ramă prelucrată cu precizie, finisaje de calitate superioară
Suportul din aluminiu de pe suprafața de susținere este fabricat din aliaj de înaltă calitate și finisat la cele mai înalte standarde. Alegeți dintre cele 3 finisaje: Negru, Alb sau Argint. Rezultatul este o ramă atât de rafinată ca și iPad-ul în sine.

Opțiuni de alimentare flexibile prin PoE sau tensiune joasă
Surface Mount's electronics system can receive power from a PoE Switch or 24V DC power supply. And for instances in which power from a wall receptacle is required, just use the PoE Injector.

Instalați pe orice suprafață, utilizați orice perete
Suportul electronic al sistemului de montare a suprafețelor poate primi energie de la un comutator PoE sau o sursă de alimentare de 24 V cc. Și pentru situațiile în care este necesară o alimentare de la un recipient de perete, folosiți Injectorul PoE.

Orice suprafață, oriunde, orice fel.

Instalați iPad într-o clipă. Instalarea iPad-ului în rama de montare a suprafeței este un "snap", literal. Doar puneți iPad-ul în rama și fixați-vă în file, asta-i tot. În timpul instalării, puteți controla în continuare butonul de alimentare iPad utilizând butonul de extensie al butonului de alimentare din partea laterală a ramei. Puteți utiliza chiar difuzorul și microfonul iPad-ului în timp ce acesta este instalat în ramă.

Utilizați orice cutie de perete la nivel mondial; instalați în orice orientare. Sistemul de montare pe suprafață vă oferă o flexibilitate reală atunci când instalați iPad pe un perete. Suportul de montare poate fi poziționat în orice orientare deasupra oricărei casete de perete. Acest lucru este util dacă încercați să aliniați suportul de suprafață cu alte obiecte deasupra sau dedesubtul peretelui sau dacă încercați să acoperiți o gaură de la un dispozitiv mai vechi. Iar șuruburile noastre specializate sunt o parte ancoră, șurub cu 1 parte, care minimizează cantitatea de lucru necesară pentru a fixa suportul de montare pe perete. Ne-am gândit greu să o facem ușor ... deci nu trebuie.

Un dispozitiv minuscul cu multe posibilități. Faceți cunoștință cu iPort PoE Splitter: un dispozitiv mic care se poate potrivi în orice casetă de perete din întreaga lume. Conectați cablul CAT-5 sau CAT-6 la splitter pentru a primi energie de la o sursă de alimentare PoE (803.2af) ca un comutator de rețea PoE. Sau conectați firul de joasă tensiune la portul cu 2 pini de la orice sursă de alimentare de 24V DC. Conectați cablul iPad Lightning la portul USB pentru a furniza până la 12 W de putere pentru iPad. Puteți chiar utiliza Splitterul ca manager de cablu pentru a încheia un cablu iPad în exces, făcând mai ușor să amplasați Splitter-ul într-o cutie de perete. E ca și origami, pentru firele tale.

Puneți iPad-ul pe perete cu puterea magneților. Odată ce ați plasat iPad în rama și ați conectat Splitter-ul, singurul lucru de făcut este să fixați iPad-in-bezel pe suportul de montare. Acest lucru se face cu puterea magneților. Pur și simplu poziționați rama de deasupra suportului de montare și se fixează bine în poziție. Puteți chiar să utilizați încuietorile noastre de securitate pentru a vă asigura că iPad-ul dvs. rămâne pus în locuri aglomerate cum ar fi birouri sau restaurante.

Mai mult decât un cadru iPad.

Suprafata de montare a ramei de precizie din aluminiu prelucrate nu arată doar minunat: interiorul este un aranjament frumos de porturi, clipuri și încuietori care permit aproape fiecare funcție hardware iPad. Toate aceste capacități sunt proiectate într-un cadru minimalist, de înaltă calitate și ascunse.

The freedom to power iPad in many different ways.

Suportul pentru montare pe suprafață este proiectat să alimenteze iPad-ul în aproape orice scenariu, fie că rulează putere pe distanțe lungi, fie chiar utilizează cablajele existente de la un dispozitiv mai vechi. Suprafața de montaj PoE Splitter este cea mai mică de acest fel, care se potrivește chiar și în cutii de perete europene de perete. Splitterul poate primi energie de la un switch PoE (IEEE 802.3af) sau poate fi alimentat de la aproape orice sursă de alimentare de 24V. Injectorul PoE poate fi folosit pentru alimentarea iPad-ului de la un recipient local de perete sau poate fi conectat la un rack AV de până la 600 de metri distanță. Indiferent de scenariu, sistemul de montare pe suprafață are instrumentele necesare pentru a face treaba.

Opțiuni de ieșire audio pentru iPad și Ethernet prin cablu

iPad are acum capacitatea de a fi conectat la o rețea prin Ethernet și portul de trăsnet! Multe dintre modelele noastre Mount Surface conțin acum compatibilitate pentru capabilitățile iPad Audio Out și Wired Ethernet. Aceeași compatibilitate este disponibilă și pentru multe adaptoare de ieșire audio pentru terțe părți. 


Conectarea la ieșirea Audio


Conectarea la ieșirea Ethernet 


Montare pe suprafață cu butoane

Introducerea monturii de suprafață cu butoane, cele mai bune din ambele lumi: Butoane Hard + Apps. Suprafața de montare cu butoane combină un dispozitiv de montare iPad și tastatură IP într-un dispozitiv elegant. Comunicați direct mai multor sisteme de control pentru a controla orice vă puteți imagina prin atingerea unui buton.

Pentru alte modele si preturi va rugam sa ne contactati!Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

IPort Surface Mount

  • Producător: IPort
  • Cod produs: Surface-Mount
  • Disponibilitate: 1
  • 544,33€

  • Fără TVA: 457,42€

Toate imaginile au caracter informativ si pot diferi fata de produs.

0 opinii / Spune-ţi opinia


Etichete: IPort