Seria Zappiti 4K HDR

Cea mai bună experiență de vizionare a filmelor

Zappiti proiectează și produce numai sisteme profesionale de management video; Oferind cea mai înaltă calitate, performanțe remarcabile și experiență optimă pentru utilizatori.

Toate produsele Zappiti sunt concepute pentru a oferi clienților noștri finali accesul convenabil și intuitiv la întreaga lor colecție de filme, cu o rezoluție de 4K, de înaltă definiție. Aparatele Zappiti premiate sunt folosite cu succes pentru îmbunătățirea experienței de vizionare a filmelor, în medii rezidențiale și comerciale din întreaga lume. Modelul Zappiti Mini 4K HDR stabilește un standard complet nou pentru divertismentul la domiciliu. Acesta suportă majoritatea formatelor audio și video digitale, inclusiv cel mai modern codec video HEVC cu un miliard de culori (codificare culoare 10 biți), toate standardele video moderne 3D cu subtitrări 3D și caracteristici HDMI 2.0a, 4K 60p, HDR, DTS: X pentru cea mai bună experiență home theater.

Ultra HD 4K

Zappiti Mini 4K HDR dispune de ieșirea HDMI 2.0a pentru a oferi cea mai bună compatibilitate cu cel mai recent conținut video de 4K, cum ar fi 4K60p sau HDR. Zappiti MagicPixel scanează fișierele video până la UHD (3840x2160) în 4x de date Full HD! Actualizarea de înaltă calitate îmbunătățește dramatic calitatea imaginii video. Dacă nu dețineți un ecran Ultra HD 4K, nu vă faceți griji! În plus, tehnologia Zappiti "4K Full HD" convertește conținutul video Ultra HD într-un video de 4: 4: 4 de înaltă calitate de 1080p necomprimat, pentru a se bucura de conținut de 4K pe afișaje Full HD 1080p. Acest proces crește rezoluția cu aproximativ 30% în comparație cu Blu-ray pe un televizor de 1080p. Cu ajutorul lui Zappiti MagicPixel v2, beneficiile 4K nu se limitează la dimensiunile mari ale ecranului.

Compatibil cu Media Center Zappiti V4

Zappiti One 4K HDR este compatibil cu Zappiti Media Center V4. Zappiti oferă explorări de artă, oferind, de asemenea, informații detaliate (subtitrări, actori, regizor, data lansării ...) pentru fișierele de filme și emisiuni TV. Zappiti are un index automat de categorii de filme și emisiuni TV. Apoi puteți edita informații pentru fiecare fișier, puteți schimba capacul direct din player cu RC sau chiar de pe computerul MAC / PC.

GUI Uimitor

Noul player Zappiti Mini 4K HDR, stabilește un nou standard în Media Center, cu un GUI uimitor, efecte 3D, design de mișcare, reflecții și piei frumoase opționale. Setările Zappiti vă permit să activați / dezactivați anumite caracteristici vizuale, cum ar fi copertele filmelor de top (Blu-ray, DVD, MKV, etc ...) și efecte de lumină.

Sagas

Filmele Sagas sunt plasate automat în grupuri și sortate după data lansării. O acoperire saga dedicată colecției este asociată cu grupul, iar filmele sunt afișate într-un carusel uimitor, cu efecte de mișcare 3D deosebite!

Control parental

Cu ajutorul funcției de control parental, puteți desemna filmele drept "pentru copii" și puteți bloca accesul la alte filme cu cod PIN. Astfel, copiii dvs. pot accesa în siguranță numai filmele lor! În plus, modul copil oferă acces direct la filme fără sinopsis pentru o ușurință mai ușoară de utilizare. În cele din urmă, funcția de control parental blochează accesul la funcțiile de editare și ștergere ale colecției dvs. Zappiti pentru o siguranță perfectă.

Zappiti Media Control

Controlați playerul Zappiti cu telecomanda virtuală prin intermediul tabletei sau smartphone-ului dvs., explorați colecțiile de filme și bucurați-vă de majoritatea funcțiilor Zappiti direct de pe tabletă sau de pe telefonul smartphone: editați un film, lansați trailerul, editați o foaie de filme, marcați un film pentru copii , etc.

Zappiti Share

Cu noua caracteristică "Zappiti Share", puteți partaja fișierele video stocate pe unitatea hard disk internă (sau externă) cu alte playere media Zappiti (inclusiv generația mai veche). Deci, cu "Zappiti Share", puteți beneficia de un sistem video real mutiroom și puteți reda până la 4 fișiere în același timp în diferite camere în calitate Blu-ray!

De asemenea, puteți împărtăși alte tipuri de fișiere media, cum ar fi muzică sau conținut foto.

Datorită programului Zappiti Sync, colecțiile de filme sunt sincronizate automat cu celelalte playere Zappiti (multiroom) și cu toate computerele dvs. MAC și PC! Această caracteristică este compatibilă cu gamele Zappiti Player 4K și Zappiti 4K HDR.

AirPlay: Oglindirea fotografiilor și a videoclipurilor audio

Cu AirPlay, poți să trimiți tot ce vezi sau să urmărești pe iPhone, iPad sau iMac la playerul tău Zappiti printr-o simplă conexiune Wi-Fi. De exemplu: puteți trimite fotografii de pe telefon pe ecranul TV conectat la playerul Zappiti, la rezoluții de până la 1080p. Această opțiune funcționează și cu dispozitive Android, printr-o aplicație dedicată care poate fi descărcată.

Zappiti Db: coperte de film de înaltă calitate

În plus față de copertele de film colectate din diferite baze de date, Zappiti oferă propria bază de filme - Zappiti Db. Aceste mii de postere au fost special concepute de echipa de design grafic Zappiti pentru a adapta perfect raportul de afișare Zappiti. Datorită acestor filme de înaltă calitate disponibile în diverse limbi, titlurile filmelor sunt întotdeauna lizibile, elementele vizuale importante și textele nu sunt tăiate, iar posterele sunt curățate și standardizate pentru cea mai bună experiență vizuală posibilă. În acest moment, baza de acoperire pentru filmul Zappiti Db conține aproximativ 3500 de postere, inclusiv cele mai populare și mai noi filme, dar și multe clasice. În fiecare zi, în baza de date Zappiti se adaugă zeci de postere noi.

Un centru media universal

● Zappiti MagicPixel v2: Bucurați-vă de o calitate excepțională a imaginii - mult mai bine decât generațiile anterioare - cu o dinamică îmbunătățită, colorimetrie precizie, contrast crescut, Deinterlacing solide și upscaling mai bine (până la o rezoluție 4K). Chiar și pe un televizor Full HD 1080p sau un proiector frontal, veți fi uimit de imaginea ecranului dvs.! 3D, de asemenea, oferă o profunzime mai bună a imaginii și un efect impresionant, imersiv.

● HDR: Afișați conținutul video HDR, oferind în același timp un interval dinamic crescut pe afișajul HDR (TV / proiector).

● 10 biți: Bucurați-vă de o decodare hardware puternică de 10 biți YUV pentru afișarea video de înaltă calitate. Codarea pe 10 biți face posibilă utilizarea nuanțelor crescute (1,06 miliarde de culori în loc de 16 milioane în 8 biți).

● REC. 2020: Bucurați-vă de un spațiu de culoare mai larg pentru culori mai saturate și mai bogate.

● 4K 50 / 60p: Afișați conținutul video de 4K 50p sau 60p la 3840x2160p la 50 Hz sau 60 Hz.

● Real Cinema: Detectarea automată a frameratelor 24/50 / 60p (compatibilă cu ieșirea video de 24.000 Hz / 23.976 Hz).

● Mărire în sus 4K: Afișați-vă videoclipurile cu o ultrascalificare ultra-înaltă calitate Ultra HD 4K (3840x2160 și 4096x2160).

● Suport video 3D: Bucurați-vă toate filmele 3D fișiere (3D BD ISO, MKV 3D MVC) în calitate adevărat Full HD (cadru de ambalare) atunci când sunt legate de până la orice televizor compatibil 3D sau proiector frontal pentru adâncime îmbunătățită și îmbunătățită pe ecran imagine Detaliu (de două ori mai bună rezoluție decât 3D Side-by-Side sau Top-Bottom) cu suport pentru subtitrare 3D. Multe setări 3D disponibile, inclusiv: adâncimea imaginii 3D, adâncimea de subtitrare 3D, profunzimea interfeței 3D, inversarea manuală a imaginilor stânga-dreapta.

● Network Player: Conectați Zappiti în rețeaua locală și bucurați-vă de conținut de pe un PC / MAC sau un NAS prin SMB.

● Server SMB: Accesați conținutul localizat pe unitatea hard disk internă a HDP Zappiti Mini 4K (sau o unitate hard disk conectată) de la un computer conectat prin rețeaua locală.

● MKV Player: redarea conținutului video SD, HD și UHD în MKV și în alte conectori și formate de fișiere video moderne, inclusiv codec video de înaltă calitate HEVC / H.265 cu rate de bit foarte mari> 400 Mbp / s.

● Conector SATA: Conectați ușor și rapid un HDD extern SATA (HDD preformat de până la 16 TB).

● Porturi USB: conectați convenabil HDD-uri, unități flash USB, cititoare de carduri USB și alte dispozitive de stocare USB.

● Porturi USB 3.0 și Type-C: Citiți sau copiați fișierele la viteze foarte mari.

● Gama completă de conectori A / V: ieșire audio optică S / PDIF, ieșire analogică audio / video (poate fi utilizată ca ieșire pentru căști), HDMI 2.0a (Deep Color, xvYCC, 12 biți și CEC).

● Audio multi-canal home cinema: Bitstream, downmix stereo.

● Redare muzicală Hi-Res: redă fișiere audio Hi-Res de calitate audio (până la 192 kHz / 32 biți) în diferite formate (FLAC, AIFF, ALAC, WavPack, Audio APE, DTS, AC3 etc).

● Flexibilitate la ieșirea video: Video de ieșire în orice rezoluție și format, inclusiv SD, 1080p (1920x1080), Ultra HD (3840x2160p) și True 4K (4096x2160p), până la 12 biți, prin culoarea primară (36 biți).

● Multe comenzi rapide și caracteristici avansate de redare:

  • 1-9: acces direct la redare la 10 - 90%.
  • Cursor la stânga și la dreapta: 10 secunde înapoi și înainte.
  • Cursor în jos și în sus: Rewind rapid și înainte (până la x32).

● Memorie de redare: Reluați redarea din ultima poziție.

● Telecomandă din spate: telecomandă de înaltă calitate cu multe acces direct și comenzi rapide cu butoane cu iluminare din spate. Coduri descrete pentru telecomandă universală și funcții avansate pentru a controla volumul audio al televizorului sau al receptorului AV.

● Bluetooth 4.0: Conectați dispozitivele wireless prin Bluetooth, cum ar fi joystick-urile, căștile, difuzoarele conectate ...

● Mouse-ul computerului: conectați un mouse computer pentru a controla playerul și aplicațiile Android.

● Tastatură: Conectați o tastatură a calculatorului pentru a controla aplicațiile de la terțe părți și introducerea mai convenabilă a textului în aplicația Zappiti.

● Sistem complet de gestionare a fișierelor: copiere, tăiere, trecut (multitasking), ștergere, redenumire.

● Controlul Zappiti Media: Controlați playerul Zappiti cu telecomanda virtuală prin intermediul tabletei sau smartphone-ului.

● Android: Descărcați și instalați aplicații Android din GooglePlay. Acces ușor cu furnizorii de conținut în flux, VOD / SVOD, capturați televizorul (cum ar fi KARTINA TV / КАРТИНА ТВ), redare muzicală, rețele sociale, știri, informații despre vreme, remorci, jocuri, radio pe internet și multe altele ... Atenție! Unele aplicații Android nu sunt acceptate!

● Deschideți GUI: adăugați comenzile rapide ale aplicațiilor la pagina de pornire.

Premii:

    


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Zappiti Mini 4K HDR

  • Producător: Zappiti
  • Cod produs: Mini-4K-HDR
  • Disponibilitate: 1
Sunați pentru o ofertă

Toate imaginile au caracter informativ si pot diferi fata de produs.

0 opinii / Spune-ţi opinia


Etichete: zappiti, surse video