De ce să cumperi sisteme inteligente de la noi?

Multe motive ce le gasesti mai jos dintre care doua foarte importante :

    - Acestea sunt sisteme profesionale, upgradabile, ce pot controla ulterior multe echipamente suplimentare, instalate de profesionisti cu experienta

    - Oferta limitata in timp in care toata manopera inclusa si descrisa mai jos in valoare de 600-1000EURO este BONUS.

Pentru că sunt soluții profesionale integratoare de înaltă calitate, care au în spate 15-20 de ani de proiectare și dezvoltare, pentru ușurința și siguranța în exploatare, pentru flexibilitatea în interconectare cu alte echipamente, pentru opțiunea de control vocal, pentru instalare și programare calificată și multe altele.
Știu, vei spune...”bine, dar și alte sisteme îmi oferă asta”.  Iată care e de fapt diferența.
Există pe piață o mare diversitate de sisteme Smart Home:
●    Unele controlează bine luminile dar deficitar echipamentele multimedia;
●    Altele controlează bine echipamentele multimedia si sistemul de lumini dar sunt solutii costisitoare;
●    Unele sisteme sunt de calitate medie, au prețuri rezonabile, dar nu au inclus suportul post vânzare cum ar fi instalarea și programarea. E ca și cum ai deține un smart TV Sony, LG, Samsung sau alt brand, care are o problemă tehnică în exploatare și suni la infinit la serviciul clienți fără a primi o soluție la problema ivită.
●    Altele sunt soluții ieftine, în varianta de comunicare wireless, care au sincope și limitări masive în funcționare.
Sistemele pe care le-am configurat special pentru tine sunt rezultatul a mai bine de 12 ani de experiență în testarea, dezvoltarea, integrarea și programarea unei mari diversități de soluții Smart Home ale celor mai prestigioase companii din domeniu.
Alegand oricare din pachetele din oferta noastră  ești pe PLUS.
Iată care sunt beneficiile tale:
●    Control 4 are unul dintre cele mai puternice controlere de automatizare a locuinței care se poate integra cu o mare varietate de echipamente;
●    Ai la dispoziție o echipă de programatori cu o mare experiență care te va ajuta cu programarea și integrarea acestor echipamente cu echipamente tale;
●    Beneficiezi de suport specializat în rezolvarea unor posibile probleme post instalare;
●    Beneficiezi de sfatul unei echipe de profesioniști la achiziționarea unor echipamente suplimentare opționale sau pentru upgrade la soluții inteligente mai avansate.
Apropo… Controlerele din gama Control 4 pe care este construită arhitectura sistemelor din ofertă - gestionează sisteme Smart Home de zeci de mii de euro în peste 370 000 de locuințe din întreaga lume.
Prinde oferta!  DeBoot-eaza in lumea Smart Home!
Mai multe detalii despre oferta  aici


Contine :


-        Controller Control4 EA1, Termostat de perete, 8 dimmere/switch 1 modul, telecomanda design.


       Prin acest sistem poti:
-          Controla toate elementele de mai jos local sau de la distanta ( prin intermediul Control4 4Sight) de pe aplicatia Control4
-          Acces gratuit 4Sight in primul an. Dupa expirare se reinnoieste optional direct de catre utilizator din contul personal pe platforma web Control4 fiind 100$/an
-          Aplicatia este gratuita si compatibila cu majoritatea telefoanelor si tabletelor de pe piata. Aplicatia permite personalizare prin adaugarea de elemente favorite. Aplicatia este usor de folosit si cu design modern, castigand premii multiple in 2019 https://www.control4.com/os3/
-          IDEAL pentru locuinte finalizate si finisate unde nu se mai pot trage cabluri suplimentare.
-          Se asigura controlul a 8 circuite de lumini prin dimare ( controlul intenstitatii luminoase unde corpurile de iluminat o permit) sau pornit/oprit. Noul modul il inlocuieste pe cel vechi avand dimensiune standard de 1 unitate. Permite controlul in circuite clasice unde doar faza e prezenta la intrerupator ( incercare minima 30W) sau faza si nul (recomandat).
-          Controlul incalzirii cu un termostat amplasat fix ( optional varianta mobila)
-          Controlul unui sistem multimedia : televizor, receiver/amplificator, decodor cablu (gen UPC, RDS), blu-ray player. Toate aceastea vor fi comandate dintr-o singura telecomanda. Pe ecranul televizorului va fi afisata interfata de control astfel ca navigarea va fi facila.
-          Streamer online high resolution MQA direct pe iesirea HDMI a controllerului ( Qobuz, Tidal, Spotify, Deezer, Tunein si altele) precum si fisiere DLNA locale. Serviciile suplimentare terte nu sunt incluse in costul acestui pachet si pot fi cerute de catre cei ce ofera aceste servicii de streaming.
-          Telecomanda universala – poate controla direct pe langa sistemul multimedia si lumini, draperii si alte echipamente optionale ce pot fi incluse in sistem.
-          Sistemul este expandabil in timp. Control4 permite deja conectarea cu peste 13500 de produse terte, astfel ca extinderea sistemului in orice directie (clima, multimedia, porti/usi, securitate, camere supraveghere si multe altele) este de obicei usoara si posibila.
-          Pentru controlul luminii se pot adauga : modul buton programabil, intrerupator controlabil de mare putere, priza in perete sau mobila.
-          Programarea initiala este inclusa, precum si o programare ( max 2 ore) la domiciliul clientului pentru integrarea finala a tuturor componentelor.
-          Permite crearea de scenarii de lumini direct accesibile din aplicatie.
-          Control vocal prin Amazon Alexa ( Echo nu este inclus in pachet) personalizabil direct de pe interfata web de catre tine. Iti poti transmite comenzi catre casa ta usor  - video
-          Personalizabil direct de catre tine : pagina cu butoane favorite direct in aplicatie, scenarii, wallpaper
-          Nu include instalarea efectiva a intrerupatoarelor ( poate fi facuta de catre firmele noastre partenere sau de catre utilizator pe propria raspundere)
-          Poate necesita accesul nostru temporar in router pentru programarea unor adrese de IP fixe.
-          Orice alte programari ale sistemului (de la distanta sau cu deplasare la locatia utilizatorului) altele de catre cele incluse, se vor plati separat in functie de timpul alocat.


Avantajele pachetelor Smart Home DeBoot

●    Sunt sisteme de automatizare profesionale produse de către firme de top cu tradiție  în domeniu, a căror echipamente sunt premiate în fiecare an;
     
●    Sunt sisteme fiabile de înaltă calitate care se regăsesc în locuințe de lux, deținute de celebrități din toată lumea.
     
●    Se pot comanda de la distanță prin smartphone sau tabletă. Accesul de la distanță se face într-un mod securizat pe platforma producătorului Control 4. În primul an oferim bonus accesul de la distanță la achiziționarea oricărui pachet din ofertă. Începând din al doilea an, accesul pe platformă se face contra sumei de 100$/an, plătibilă direct la producător. Aplicația este gratuită, personalizabilă și compatibilă cu majoritatea telefoanelor sau tabletelor de pe piață. Sistemul de operare și aplicația OS 3 - Control 4 au fost premiate în 2019 la lansare;
   
●    Sistemul este expandabil în timp. Control 4 permite deja conectarea cu peste     13.500 de produse terțe, astfel că extinderea sistemului în orice direcție (climă, multimedia, porți/uși, securitate, camere supraveghere și multe altele) este de obicei ușoară și posibilă.
     
●    Beneficiezi de echipamente de top la un preț redus prin eficientizarea costurilor și transferarea lor spre produsele adiționale.
 
●    Pachetele sunt soluții la cheie (nu este inclusă instalarea întrerupătoarelor pentru lumini, care necesită intervenții pe instalația electrică). Această instalare  se poate face de către beneficiar sau de către una dintre firmele noastre colaboratoare, autorizată în execuția lucrărilor la instalații electrice).
     
●    În valoarea pachetului este inclusă programarea inițială a echipamentelor, precum și o programare la punerea în functiune ( max 2 ore) la domiciliul clientului - pentru integrarea finală a tuturor echipamentelor.
     
●    Un mare avantaj este controlul sistemului tău multimedia (televizor, decodor     UPC/RDS, blu ray, AV Receiver) și afișarea interfeței de control pe ecranul
televizorului.
     
●    O singură telecomandă pentru toate dispozitivele tale multimedia (cu o singură apăsare pe buton aprinzi televizorul, amplificatorul, decodorul și eventual poți stinge lumina). Telecomanda comunică radio, astfel că îți     permite “ascunderea” tuturor echipamentelor într-o comodă/rack/dulap și să păstrezi designul curat al camerei. Telecomenzile de acest gen sunt specifice sistemelor de case inteligente superioare și nu sunt disponibile în majoritatea sistemelor similare
     
●    Posibilitatea de upgrade la nou model de telecomandă Neeo cu touchscreen;
     
●    Streaming audio digital MQA de înaltă rezolutie inclus ( Qobuz, Tidal, Spotify, Deezer, Tunein, s.a.m.d) facilitate ce poate costa câteva sute de euro în sisteme similare (sistemele ce includ Control4 EA1);
     
●    Control vocal prin Amazon Alexa (Echo nu este inclus în pachet) personalizabil direct de pe interfața web de către tine. Îți poți transmite comenzi către casa ta ușor - video      
     
●    Personalizabil     direct de către tine, pagina cu butoane favorite direct în aplicație, scenarii, wallpaper;
     
●    Programarea și suportul în exploatare sunt asigurate de profesioniști cu o experiență vastă în domeniu care programează sisteme de top de mai bine de 12 ani – aici
     
●    Clienții fideli beneficiază de prețuri promoționale la echipamente audio-video de top distribuite în exclusivitate de firma noastră.


Citește acest articol și vino în showroom-ul nostru ca sa trăiești o experienta unica!


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Pachet Multimedia Wireless Cladiri Finisate

  • Producător: DeBoot
  • Cod produs: pmmw2
  • Disponibilitate: 1
  • 3.361,75€
  • 2.999,00€

  • Fără TVA: 2.520,17€

Toate imaginile au caracter informativ si pot diferi fata de produs.

0 opinii / Spune-ţi opinia