LASA MUZICA SA-TI ATINGA TOATE SIMTURILE

Calitate Audiophile de Peste 40 Ani
NAD VISO este apogeul dedicarii inovarii audio de peste 40 de ani. Concepute si testate de audiofili, Castile NAD VISO HP50 Over-Ear sunt destinate special pentru nativii digitali ce inteleg diferenta sunetului curat si clar placut iubitorilor de muzica. Pentru ca nu este important stilul tau de viata, este important confortul urechilor si calitatea sunetului atunci cand folosesti aceste casti.

RoomFeel™
Create sa transpuna caldura, sunetul deschis performat live direct in experienta privata a castilor. Nenumarate ore petrecute in unul din cele mai sofisticate laboratoare audio din Nord America pentru cercetarea si dezvoltarea tehnologiei RoomFeel™, descoperindu-se o metoda de adaugare la inregistrare fara a altera semnalul sonor. Rezultatul este o adevarata inovatie ce face aceste casti sa redea muzica favorita intr-un sunet curat, cu fiecare bataie.

Apple Control
Preia controlul total asupra muzici preferate cu simple apasari de buton ale celor 3 butoane multi-click de distanta. Compatibile cu toate dispozitivele de iesire casti, muzica iTunes si functionalitate completa de apel la o simpla apsare de buton; play/pause, skip track, previous track, fast-forward, pause, skip, apelare si raspundere apeluri. Castile includ de asemenea un microfon de inalta calitate pentru claritatea apelurilor vocale si controlul dispozitivelor compatibile Siri.

Science-Driven Sound
Create cu precize intr-una din cele mai linistite locuri de pe Terra de o echipa de experti in stiinta sunetului, castile HP50 livreaza cea mai avansata tehnologie sonora detaliata din zilele nostre. Difuzoare de urechi optimizate acustic cu drivere special create la 40mm ce tin sunetul curat, clar si natural ca si intr-o sala speciala pentru inregistrari.

Fashion-Forward Style
HP50 nu doar arata calea catre performanta. A combination of extremely lightweight materials like smooth brushed metals, polished finishes, and lush leather fabrics, make for a perfect balance of extreme comfort and durability. O combinatie de materiale usoare ca metalele rase fin, finisaje polishate si materiale de lux, creaza echilibru perfect intre confort extrem si durabilitate. Cupele de urechi pivotante si moi sunt special concepute pentru a reduce natural sunetele externe si imbunatatii claritatea, lasandu-te intr-un mediu de ascultare placut si linistit pe toata durata ascultarii.

Premii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

NAD Viso HP50

  • Producător: NAD
  • Cod produs: NADVHP50
  • Disponibilitate: 1
  • 215,27€
  • 171,72€

  • Fără TVA: 144,30€

Toate imaginile au caracter informativ si pot diferi fata de produs.

0 opinii / Spune-ţi opinia


Etichete: nad, casti