De ce Control4


Prezentarea Sistemului de Automatizare a Casei.

De ce ?


In primul rand pentru ca este un sistem usor de folosit de catre utilizator si usor de integrat cu alte echipamente, avand aproape 10000 drivere certificate pentru produse fabricate de alte firme, facute in colaborare cu producatorii pentru o integrare perfecta.

Proiectele mari sunt concepute cu suportul masiv sau chiar de catre Control4 pentru un rezultat final perfect. Premiata in ultimii 4 cu cel mai bun sistem smart home, iar in 2016 premiata si pentru cel mai bun sistem Whole house Audio-video, control acces, termostate/clima(vezi premii).

Leader mondial fiind cea mai mare companie ce ofera solutii pentru automatizarea casei. Listarea la bursa confirma stabilitatea companiei precum si existenta ei in viitor;

Proiectele Control4 sunt premiate an de an, doar anul trecut avand 4 din cele 7 sisteme premiate controlate prin Control4.

Aplicatii pentru Android, Windows, iOS inclusiv iWatch. Interfata este identica pe touch screen, televizor, telefon sau tableta fiind intuitiva si foarte usor de folosit local dar si de la distanta. Integrare perfecta cu Amazon Alexa pentru control vocal. Control4 are o mare experienta avand sisteme controlabile vocal inca din 2010.Control4 asigura controlul


AUDIO-VIDEO

Muzica si video distribuita in intreaga casa dintr-un loc centralizat. Muzica este High Resolution la cel mai inalt nivel disponibil iar video este distribuit 4K UltraHD DHCP 2.2. ambele prin solutii proprietare Control4 avand o integrare perfecta. Nativ permite stream pentru multiple servicii muzica cum ar fi TuneIn, Tidal, Deezer etc.


LUMINILOR

Cu ajutorul dimmerelor premiate reusesc controlul fara probleme (tremurat, stingere brusca) a foarte multor tipuri de surse, de la LED, halogen pana la surse complexe. Controlul este centralizat cu tastaturi locale dar exista si solutii wireless in situatii speciale. Scenele de lumini pot fi accesate de pe orice echipamente si pot fi modificate inclusiv de catre utilizator. Senzori de miscare pot fi instalati suplimentar pentru aprinderea automata la intrarea intr-o camera sau pentru stingerea luminii daca nu mai este nimeni in ea (optional).


CONFORT

Termostatele Control4 sunt fabricate cu o experienta de 50 ani in industrie (Aprilier) si se pot instala local sau la distanta. Confortul se obtine nu doar prin controlul temperaturii ci si al umiditatii, automatizarea rulourilor, pornirea si setarea apei din cada in drum spre casa si nu in ultimul rand eficienta energetica. De asemenea se asigura controlul piscina, spa, semineu.


SECURITATE

Videointercom HD cu imagine si sunet clare intre toate touch screen-urile din casa si unitatea exterioara. Verifici si inchizi orice usa/poarta, pornesti alarma, urmaresti camerele si inregistrarile lor prin Lilin, primesti mesaje text pentru evenimente speciale (pornire alarma, inundatie etc), pornire aleatorie a luminilor pentru a simula prezenta in casa in concedii, coduri cu acces limitat pentru personalul auziliar. Toate acestea disponibile local sau de oriunde din lume prin 4Sight.


INFRASTRUCTURA INFORMATICA

Cele mai multe probleme intr-o casa inteligenta apar in primul rand din cauza retelei informatice. Control4 a rezolvat acest lucru achizionand cea mai buna firma pentru sisteme rezidentiale ce a castigat acest titlu in ultimii 6 ani ani inclusiv in acest an. Pakedge ofera trafic controlat (dedicat pentru muzica, video, videoconferinta, etc), detectare, diagnostic si rezolvare probleme automat, control prize pentru resetare automata a echipamentelor blocate, WiFi performant, rapid, inteligent si cu roaming intre punctele de acces.


INTERFATA

Tastatura: cu 7 (standard USA) sau 6 (standard EU) butoane, disponibile in 37 configuratii pentru fiecare tastatura. Fiecare buton este programabil si poate fi asignat unei scene de lumini, controlul muzicii, jaluzelelor, butoane moduri speciale (Away, home, party etc). Butoanele pot fi inscriptionate, culoare diferita in functie de stare si au senzor de lumina diminuand luminozitatea tastelor in intuneric.

Telecomanda: Pentru controlul televizorului dintr-un living room sau a unei camere home theater este necesara doar telecomanda Control4 in locul tuturor celor necesare pentru echipamentele instalate. Telecomanda comunica radio (nu trebuie indreptata spre un senzor infrarosu) si are disponibile aproape toate functiile casei chiar pe ea (controlul televizorului, luminilor, poarta intrare etc). Are disponibil un dock de incarcare pentru a nu mai avea grija bateriilor.

Touch screen: in 2 variante de 7” sau 10” in perete sau portabil. Asigura accesul tuturor functiilor Control4, are 4 butoane programabile, functie videointercom intre unitatile locale si spre interfon poarta.

Exemple de Sisteme instalate in lume. prin DeBoot / AV Design / Rezidential.DeBoot - Dealer in Romania al produselor Control4.