Despre noi

Echipa Rezidential DeBoot

Rezidential DeBoot reprezinta departamentul de echipamente rezidentiale a PDI DeBoot din Timisoara pentru casa ta. De la infiintarea companiei in 2001, am instalat si vandut aproape 1000 de echipamente rezidentiale, invatand si studiind ce echipamente functioneaza si ofera cea mai mare satisfactie, atat in casa cat si in businessul tau. Cu peste 80 de firme reprezentate direct si multe altele pe langa, cu traininguri si calificari multiple, scopul nostru este sa-ti oferim solutia pe care tu ti-ai dorit-o , indiferent ca este un sistem smart home, o sala de sedinte sau un sistem media in living room. Am fost intotdeauna cu un pas in viitor prin produsele oferite si putem concepe solutii avandgardiste daca este necesar, dar suntem in prezent oferind cele mai bune sisteme pentru pretul si caracteristicile lor.

Acest site este aici pentru ca tu sa intelegi ce fac aceste sisteme si de ce ele sunt o solutie foarte buna. Daca ai intrebari, daca doresti sa-ti personalizam un sistem AudioVideo, daca vrei sa-ti prezentam produse in showroomul nostru sau daca doar vrei sa ne saluti , te rugam sa ne contactezi. Ne vom bucura sa auzim de tine!

Detalii Companie
rezidential.deboot.ro apartine S.C. Photo & Data Image DeBoot S.R.L.
Cod Unic de Inregistrare: 13757240
Nr. inmatriculare: J35/232/2001
 
Magazin & Showroom
Str. Aurel Candea 4, Cod Postal 300150 Timisoara, Timis
 
Contact
Fix/Fax: 0256 455 277
Mobil: 0732 135 086
E-mail: office@deboot.ro 

Firma "DeBoot" s-a infiintat la inceputul anului 2001, ca urmare a concretizarii sub forma juridica a unui pachet de servicii oferite de catre o echipa dinamica cu vasta experienta in domeniile lor de activitate: audio, video si lumini.

Firma DeBoot a aparut pe piata Timisoreana ca o necesitate in domeniul audio-video. Incercam sa ramanem la inaltime atat prin calitatea produselor cat si a serviciilor pe care le oferim. Oferim solutii multiple pentru proiecte din domeniile audio, video, lumini, multimedia, case inteligente si ramuri conexe. In functie de cerintele clientilor putem oferi atat sisteme simple (doua difuzoare) pana la sisteme complexe (cu necesarul unei analize acustice a salii, integrare multimedia si cu sisteme de automatizare, transmitere complexa audio-video, etc).

Prin departamentul de proiecte, furnizam echipamente si solutii pentru proiecte comerciale si rezidentiale.

DeBoot distribuie in mod direct peste 80 producatori, dintre care amintim: Cloud Electronics, Coda Audio, QMotion, T&M Systems, Furman, D-Line, Atlona, Heatmiser, Televic, Prodisplay, Global Truss, Ignition, Sirus Pro, Varytec, Botex, Tecom, Ergo, Fulcrum Acoustic, VMS, Studio Due, Key Digital, Music & Lights, American Audii, Dap Audio, Showtec, Artecta, eQ-3, Laserworld, DNH, Control4, RBH, Fortress Seating, ATI , Clarus, Amina, Screen Innovations, Golden Ear, Roth, Home Cinema Modules, Procella Audio, Cineversum, Steinway & Lyngdorf, Sillent Gliss, TruAudio, Mighty Brighty, Terra Speakers, ADA, Ebode, Park Stevens, Eltax, D-Box. Niles, Lowell, Earthqueake, Totem Acoustic, Sonance, Evolve, Panamorph, Atlantic Technology, Tributaries, Auralex, Ateca, Lumene, Schneider, Vicoustic, Insteon, Forge, X10, Thiel, Speakercraft, Aton, Planet waves, HiDiamond, Proficient, Sunfire, Xantech, Current Audio, Luxul, Bayaudio, Middle Atlantic, Future Automation, Just add Power, Biamp, Clearone, Cloack Audio, Community, Listen, Onelan, Revolabs, Taiden, Huawei, Vaddio, Screen Excellence, Domolift si altele.

Printre partenerii nostri amintim:

Concernul belgian Profi - Profi Rom Food - prin echipare a 110 magazine deschise in Romania;

Concernul belgian Profi - Profi Rom Food - prin echipare a 110 magazine deschise in Romania;

Galerie arta CALINA - sistem multimedia;

Spatii vanzare engros Euro2 Timisoara;

Club NONAME;

California Fittness;

Iulius Mall;

Societatea culturala Romano-Germana;

Restaurantul Univers; Club Las vegas;

Kenvelo - Timisoara, Baia Mare, Deva etc. Kaufland Romania;

Teatrul German Timisoara; Complex Banateana;

Complex Banateana;

Club M - Otelu Rosu;

Bamboo;

Complexul comercial Ziridava;

Teatrul National Timisoara;

Casa cu Flori;

Club Euphobia - Sighetu Marmatiei;

Lee Cooper;

Complexul comercial Bega;

Palatul copiilor Timisoara;

Eurostructur;

Analog TV;

SN Aeroportul International Timisoara-Traian Vuia SA;

Hotel Ambassador (4 stele);

Palatul copiilor Buzias;

Clinica Brol;

Carpat AIR;

Hotel Timisoara;

Parohia romano-catolica Timisoara;

Club Tequila;

Detergenti SA;

Hotel Savoy;

Biserici (Millenium, Tudor Valdimirescu etc.);

Club The Note;

Timlibris;

Universitatea Politehnica Timisoara;

Hala industriala Eybl Automotive-Components - Deta;

Club Gulliver;

Solectron Romania;

alte cluburi, restaurante si locatii din tara.