Fotolii Home Cinema

Fotoliile Home Cinema sunt elemente importante intr-un Home Cinema / Theater, acestea personalizeaza camera in functie de dorinta, gustul sau necesitatile beneficiarului. Fotoliile pentru un cinema la tine acasa sunt concepute special pentru acest tip de sali, asigurand confortul atat in sustinerea corpului cat si in asigurarea unei auditii bune. Printre benefiicile oferite se numara: materiale textile sau piele de cea mai buna calitate, structura foarte rezistenta, motoare fiabile, personalizare atat in structura pentru a se potrivi cu inaltimea beneficiarului cat si prin culoare, accesorii sau chiar broderii cu blazonul clientului.

fotolii fortress

Home Cinema Modules

Home Cinema Modules este compania ce a fost interesata de echipamentele cinema si mai ales de cele pentru acasa inca din 2007. De aceea Home Cinema Modules este dedicata echipamentelor Home Cinema, fiind una din cele mai importante parti ale unui cinema acasa. Fotoliile Home Cinema Modules sunt de calitate inalta si mai ales pot fi personalizate dupa gust. Datorita calitatii produselor, peste 91% dintre clienti au fost multumiti, iar returul fiind de 0%.

Diverse Modele, Dimensiuni si Functionalitati

Aseaza-te confortabil si relaxeaza-te cu acest model de fotoliu din ultima generatie Home Cinema Modules. Cu sezut drept sau inclinat si console centrale, devine locul perfect pentru a te relaxa si viziona filmul preferat sau programul dorit. Fotoliul Home Cinema Modules Bari ofera un compartiment de depozitare in sprijinul bratului potrivit pentru diferite accesorii 

Noul model de fotolii Home Cinema, Roma Elite, aduce un plus de confort permitand sederea realaxanta cu orele. Acest model ofera un compartiment de depozitare, care este potrivit pentru diferite accesorii sau poate fi adaugat pe masa de tava orizontala sau suport pentru tablete, configuratiile de depozitare si optiunile pentru Roma Elite sunt nesfarsite.

Aprinde-ti entuziasmul cu Fotoliul Turbocharger. Toate modelele din aceasta gama sunt construite pentru confort si relaxare.  De la luxuriosul suport lombar si extensia pentru relaxarea picioarelor, cu siguranta vei intra cu adevarat in lumea filmului sau a programului vizionat. 

Acest model de fotolii cinema, Lemans, iti vor aduce perfectiunea cinematica, cu ale sale functionalitati si design. Caracterizat printr-un design care aduce economie de spatiu, poti plasa acest fotoliu aproape de perete si in acelasi timp sa mentii si o inclinare completa. 

fotolii pentru cinema acasa


RaSiKe

A fost fondata in 2009 ca raspuns la nevoia de fotolii cinema confortabile si de calitate, urmand ca produsele sa fie fabricate in Europa. De la infiintare, RaSiKe a schimbat experienta fotoliilor de lux prin designul, constructia de calitate si atentia acordata detaliilor. Fotoliile sunt proiectate in Belgia, urmand ca fabricarea lor sa se faca manual in fabrica din estul Europei.  Colectia de fotolii Rasike este una rafinata si unica ce iti ofera o experienta placuta.

Design contemporan ce se potriveste oricarui Home Cinema avand cusaturi de contrast, cu spuma de calitate pentru confort. Tapiterie din piele la alegere.

Fotolii in still modern, canapea inclinata, ce are un mecanism motorizat. Dispune de asemenea de tetiera articulata manuala sau motorizata.

Design clasic de inclinare cu un mecanism din otel la alegerea, manual, cu un motor sau cu sistem de inclinare cu motor dublu.

Fotoliu de club, dotat cu tetiera detasabila pentru sprijinirea capului.

fotolii rasike


Moovia

Moovia este brand-ul de fotolii cinema moderne de ultima generatie. Fontata de Frank Dlugos in Germania, Moovia a intrat pe piata cinematica cu ecrane de proiectie in 2003, urmand sa creeze fotolii sofisticate cu materiale rafinate si functii speciale pentru un confort de lux. 

fotolii de lux

Fotoliile Movia sunt potrivite pentru orice aranjament Home Theatre. Sunt fabricate din piele de calitate impreuna cu motoare de inalta performanta, toate fara a limita bugetul. Combinatia dintre calitate si performanta face ca Moovia sa fie alegerea preferata pentru un Home Theatre de exceptie.


Fortress Seating

Fortrenss, superlativul Fotoliilor Home Cinema, s-a dezvoltat din nevoia de fotolii dedicate si non-dedicate cu posibilitati de personalizare. Cu peste 7 decenii de experienta Fortress a devenit rapid compania solutie atunci cand modulele gata de folosinta nu au fost raspunsul potrivit. Fondata in 1997, compania a continuat sa se dezvolte pentru a intampina nevoile de astazi, continuand sa creeze si sa fabrice noi produse pe baza designului, functiilor, dezvoltand noi solutii.

Vezi cum sunt fabricate fotoliile Fortress Seating


Unul dintre cele mai apreciate modele Fortress Seating este Californian fiind foarte util persoanelor mai grele.

fotoliu cinema persoane grele


Ajunsi la final, speram ca ti-a placut aceasta prezentare, iar daca ai intrebari, cereri, proiecte in desfasurare sau la inceput de drum, te rugam sa ne contactezi.
Te asteptam cu intrebari, cereri si proiecte. Echipa Rezidential.DeBoot.