Screen Innovations: Noutati Binevenite

Noutatile de la Screen Innovations nu inceteaza sa apara si de fiecare data ne surprind cu cele mai bune inovari de pe piata ecranelor cinema rezidentiale. Avem sentimentul de satisfactie vazand ca tehnologia pentru aceste ecrane superbe nu inceteaza sa avanseze, iar Screen Innovations este specialist in asta, livrand calitate superioara de fiecare data. Asadar pentru acest articol am ales sa iti prezentam cele mai eficiente si noi ecrane pe care ei l-au creat pana acum si mai ales solutiile de aplicare a acestora pentru a-ti face alegerea mai usoara.

Screen Innovations SOLO & SOLO PRO

ecran solo si solo pro

SOLO este un Ecran Wireless Motorizat ce poate functiona pana la doi ani la o singura incarcare. Carcasa ecranului este de numai 2.75 inch(6.85cm) inaltime avand un invelis durabil cu aspect superior. Tensionarea ecranului se face printr-un fir lateral ce tine intins materialul eliminand posibilitatea de incretire. Materialul disponibil pentru acest model fiind Slate 1.2, acesta respinge pana la 65% din lumina ambientala a camere.

SOLO PRO este un Ecran de Proiectie Zero Edge electric cu durata de viata de 2 ani la o singura incarcare. Solo Pro este disponibil in oricare dintre materialele avansate pentru ecrane ale Screen Innovations. Acestea includ materialele ALR precum Slate, Alb si Gri de inalta calitate, de 8k, si materialele de vizionare pe ambele fete, 360. Materialele acustice sunt de asemenea disponibile in Slate si Pure. Tensionarea ecranului se face printr-un fir lateral ce tine intins materialul eliminand posibilitatea de incretire. Unitatea de rulare a ecranului Solo Pro este de numai 6.85cm inaltime avand un invelis durabil cu aspect superior si carcasa in culori multiple.


carcase solo pro


De ce gama SOLO e cea mai buna alegere pentru tine?

Electric cu Acumulatori

Nu iti trebuie cabluri trase prin prereti

Portabil

Il poti muta si in curte daca doresti

Imagine la Superlativ

Materialul Slate asigura o imagine foarte buna chiar si in spatii luminoase

Carcasa Subtire

Se integreaza usor in Decor

Personalizabil

Solo Pro poate fi comandat in mai multe culori si la dimensiunile dorite

Usor de Controlat

Wireless sau prin fire, usor integrabil intr-un sistem Smart Home

Cel mai bun Pret din Lume pentru un ecran electric cu material ALR(Ambient Light Rejection)

Comparatie intre SOLO & SOLO PRO

comparatie solo si solo pro

Controlul acestor ecrane de proiectie se poate face atat prin Control4 sau alte sisteme Smart Home si prin softul special mylink. Vezi detalii in filmuletul de mai jos.Screen Innovations SHORT-THROW


Short Throw este primul ecran de proiectie Zero Edge special conceput pentru proiectoare ultra short throw (UST)! Proiectoarele UST actuale iti permit sa le plasezi aproape de ecran pana la 6 inch in timp ce imaginea obtinuta va fi de pana la 118 inch in rezolutie 4K. Datorita tehnologiei de rejectie a lumini, 5 Series Zero Edge® ST are un unghi de vizionare incredibil la 170 grade. Vizionarea la dimensiuni reale poate fi acum experimentata in orice mediu rezidential.


SPECIFICATII TEHNICE SHORT-THROW:

TIP PROIECTIEFront
CULOAREBlack
RIGIDITATERigid
AVANTAJ.6
LATIME MAXIMA118 in / 9.83 ft
INALTIME MAXIMA60 in / 5 ft
REJECTIE AMBIENTALA90%
JUMATATE AVANTAJ85°
PROIECTARE MINIMA0.1 x Image Width
IMBINARE MARGINIYes
TREANSPARENTA ACUSTICANo
TEXTURAFine
REZISTENTA FLACARAYesDe ce Short Throw este o alegere buna pentru tine?

Special pentru livingul tau. Respinge lumina ambientala in proportie de 90% de sus si din lateral. O imagine foarte buna cu pana la 700% crestere in contrast. Cadrul Subtire Zero Edge. Impreuna cu videoproiectore Ultra Short Throw ce proiecteaza de la 6->25cm, ofera cel mai accesibil sistem de pe piata de 118".
Screen Innovations TRANSFORMER


Experienta cu un ecran mare e una insa experienta cu ecranul Transformer este cu totul altceva, fiind cea care trebuie vazuta, auzita si inteleasa. De aceea a fost creat, pentru a oferi oamenilor ceva ce nu au mai experimentat pana acum. Fie ca vizionezi 16:9, 17:9, 2.40:1, sau oricare aspect ratio intre aceastea – Transformer se va potrivi. Cu sistemul de cadre telescopice Screen Innovations vei avea cea mai buna posibila experienta de vizionare de fiecare data.


Materiale TRANSFORMER

materiale transformer

Screen Innovations ZERO-G


Ai platit pentru vizionare. Nu rearanja camera doar pentru a vedea televizorul cu ecran plat. Cu Zero-G poti lasa ecranul in fata unei ferestre sau a unui perete unde nu ai fi putut amplasa niciodata un televizor cu ecran plat. Orientarea ta este acum dictata de camera, nu de televizor. Cand vizionezi filmul preferat, Zero-G iese din carcasa extinzanduse in locatie prezenta dantu-ti senzatia unei imagini plutitoare, suspendata de cabluri.Materiale ZERO-G

materiale zero-g

Rezidential.DeBoot, DeBoot si AVDesign, sunt distribuitori unici in Romania pentru aceste produse. Pentru proiecte, sfaturi sau simple intrebari, te rugam sa ne contactezi. Daca doresti sa achizitionezi un ecran putem face o cotatie sau sa te intrumam catre un dealer din tara. Multumim ca ai acordat timp citirii acestui articol!