Design Premium cu Sunet Clar

Ofera un Design Placut al Camerei si un Sunet Clar pe care sigur nu il vei uita

boxa podea

Artcoustic Elevate SL (x2)

Elevate SL este un difuzor foarte flexibil, proiectat pentru a fi utilizat in camere mai mici, pentru home cinema sau HiFi, fiind destinat utilizarii in aplicatii cu mai multe camere. In plus, acest model a fost optimizat pentru inaltimea de ascultare orizontala Dolby Atmos, facandu-l alegerea perfecta pentru camerele fara pereti laterali. Elevate SLsubwoofer

Artcoustic Impact 1 SL

Subwoofer-ul Impact 1 este ideal pentru utilizarea in instalatii de inalta calitate, in care calitatea sunetului este de o importanta capitala, cum ar fi monitorizarea studiourilor la mijloc, pentru instalatii cinematografice private.
amplificator hi-fi

Artcoustic PA-250

PA-250 ofera o performanta incredibila de canal intr-un sasiu montat pe rafturi de numai 2U inaltime. Acesta, impreuna cu sistemul sau de racire cu turatie inalta si cu functionare silentioasa, inseamna ca este potrivit pentru aproape orice aplicatie, de la studiouri de inregistrare pana la baruri si restaurante comerciale, sisteme hi-fi si sisteme home cinema de inalta calitate. Acesta are un singur monobloc cu un total de 250 watt-8ohm.


amplificatorCambridge CXA60

Un amplificator pentru divertisment ce aduce o putere de 60W. Alaturi de acesti 60W de alimentare vin si 4 intrari analogice, 3 digitale si opțional Bluetooth, astfel incat si conectivitatea este sortata.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Pachet Design: Artcoustic Elevate SL(x2) + Impact1 + PA250 + Cambridge CXA60

  • Cod produs: AESLIM1PA250CXA60
  • Disponibilitate: 1
  • 4.165,00€
  • 3.568,81€

  • Fără TVA: 2.999,00€

Toate imaginile au caracter informativ si pot diferi fata de produs.

0 opinii / Spune-ţi opinia


Etichete: pachet design