Experienta Waterproof

Experienta Waterproof

Sigur ai vrut sau ti-ai imaginat ca vrei sa ai in viata ta obiecte/lucruri care sa nu se strice daca intra in contact cu apa, spre exemplu cel mai evident in imaginatia oricarui om este Telefonul mobil: "ce bine ca e rezistent la apa, astfel nu mai trebuie sa ma gandesc daca il ud se va strica". Asa-i ca e o senzatie super sa stii asta? Dar ce zici de un TV rezistent la apa?! Ei bine noi ne-am gandit la tine si avem cateva solutii in acest sens, dar nu sunt doar solutiile ce ti le vom prezenta, le putem concepe / personaliza impreuna pe gustul tau.

Inainte de aceasta vrem sa iti prezentam cateva idei despre aceste tipuri de Televizoare: Sunt televizoarele perfecte pentru medii umede sau zona spa, bucatarii sau in exterior. Una din solutiile perfecte pentru aceste zone este chiar Videotree. Toate produsele Videotree sunt fabricate in Anglia si au multe elemente in plus fata de produse similare printre ele enumerand: cel mai performant sistem de redare video, senzori pe televizor pentru a-l putea opera usor in mod direct (fara sa mai cauti telecomanda), poate cel mai bun sistem pentru ca variantele cu oglinda sa reflecte maxim cand televizorul este stins, dar sa ofere o imagine perfecta cand functioneaza, fiecare televizor are IP66 practic putand fii instalat in dus sau in ploaie. Clienti de elita, atat persoane fizice cat si firme, au ales Videotree atat pentru fiabilitate, calitate si performante, dar si pentru pretul corect.

Videotree VTS19

Foloseste cea mai noua tehnologie de proiectare, iar butoanele cu senzori din spatele sticlei te ajuta sa nu mai fii nevoit sa cauti telecomanda.

waterproof

Videotree VTS27 

Cu Tehnologie LED pentru monitor, control cu touch, sticla de cea mai inalta calitate la suprafata, structura de aluminiu si asamblare intr-un mediu total curat sunt alte cateva caracteristici. Butoanele frontale pot fi configurate in functie de dorinta.

waterproof tv

Videotree VTS42

Cu un design deosebit poate fi in variantele cu oglinda este integrat un geam dielectric pentru ca atunci cand este stins sa ofera o reflexie totala, iar cand este ponit, o imagine superba a televizorului.

tv rezistent la apa

Aceste Televizoare perecte pentru mediile umede precum zona spa, bucatarie sau exterior langa piscina, te vor incanta cu un design placut, o imagine de calitate si sunet excelent, aducanduti o experienta de neuitat si de dorit in fiecare moment de relaxare. Asa-i ca iti doresti o asemenea experienta? De aceea suntem aici pentru tine si vrem sa te ajutam in indeplinirea visurilor si experientelor ne neuitat. Pentru oferte / proiecte / detalii te rugam sa ne contactezi.

| Facebook | Image | Speakers | Electronics | Home Cinema | Acoustics | AudioPack | Contact | AVDesign |